Games Database- aplicatii android , cel mai mare blog de jocuri android, apk jocuri, aplicatii android, apk aplicati din Romania
Jocuri Android Gratis

The Saboteur screenshots

0

The Saboteur este un joc de actiune produs de Pandemic Studios si distribuit de Electronic Arts incepand cu data de 08-Dec-2009.

Pana la lansarea oficiala,va invit sa va salvati niste screenshot-uri pentru Deskto-ul vostru.








Colin McRae: DiRT 2 screenshots

0

Colin McRae: DiRT 2 este un racing game produs si distribuit de Codename incepand cu data de 03-Dec-2009.

Aveti mai jos niste screenshot-uri,pana la un review in prealabil.










Prince Of Persia 5 confirmat de Ubisoft

5







Ubisoft Entartament a confirmat faptul ca viitorul film PRINCE OF PERSIA va beneficia si de-o transpunere sub forma unui joc video,deci vom avea un film bazat pe un joc care se bazeaza pe un film;haios nu ? sau chiar confuz :))

Jocul,Prince Of Persia : The Forgotten Sands este asteptat sa se lanseze in luna martie a anului viitor(2010),deocamdata numai pe console.Jocul se va lansa in paralel cu filmul Prince Of Persia The Sands ,care il are ca actor principal pe Jake Gyllenhaal.

Elemente din seria Sands Of Time(Sands of Time, Warrior Within, The Two Thrones) vor fi prezente impreuna cu noi elemente,dar foarte putine informatii sunt cunoscute pana la aceasta ora.Este foarte ciudat ca pana in prezent,nici un oficial nu s-a deranjat sa faca un comunicat de presa in care sa prezinte niste caracteristici ale jocului...si totusi jocul va fi lansat peste 6 luni doar.

Chiar foarte ciudat...




Aliens vs Predator multiplayer trailer

0


Sega si Rebellion au dorit sa ne prezinte mai multe detalii despre varianta de multiplayer a jocului Aliens vs Predator.

Cele trei minute de explicatii ale oficialilor nu sunt prea distractive,dar partea de gameplay este cu adevarat incredibila.


Vizionati trailerul mai jos:




Infinity Ward da ban la codati

0


Robert Bowling de la Infinity Ward a anuntat ca 2500 de "codati" vor fi banati de pe serverele oficiale ale jocului Call of Duty: Modern Warfare 2

Se pare ca Banarea va avea loc astazi,daca va stiti cu musca pe caciula sa sfatuiesc sa fiti mai precauti,sau sa luati o mica pauza.



Alganon screenshots

0

Alganon este un MMOG game produs si distribuit de Quest Online incepand cu data de 1 decembrie 2009











Rogue Warrior screenshots & details

0

Rogue Warrior este un shooter produs de Rebellion Software si distribuit de Bethesda Softworks incepand cu data de 01-Dec-2009 pe platforma PC.

Rogue Warrior is a character-driven, first-person-shooter, featuring Richard “Demo Dick” Marcinko’s explosive personality in an action-packed single player campaign, and intense multiplayer combat.









Fairytale Fights preview

0


Fairytale Fights este un joc de actiune produs si distribuit de Playlogic.

La inceputul jocului ,jucatorii for fi nevoiti sa isi aleaga un personaj/zana favorit/a cu care sa incerce sa salveze lumea fantastica in care traiesc ,de la distrugere iminenta.

Din fericire multe arme diferite se gasesc in aceasta lume fantastica,arme cu care jucatorii vor trage si cu care vor rani inamicii...si de aici incepe distractia.

Personajele sub forma unor zane foarte dragute se vor lupta pana cand nu va mai ramane decat un caracter in viata + o baie mare de sange .

Jocul va folosi engine-ul grafic Unreal 3 si va dispune de o noua tehnologie,numita “cutting” edge technology cu care jucatorii isi vor putea face inamicii bucatele si cubulete de carne.

Jocul este haios,dar din pacate nu avem o data de lansare,astfel trebuie sa ne multumim deocamdata dar cu un video cu gameplay pe care il puteti viziona mai jos :






Mass Effect 2 PC System Requirements

1

Mass Effect 2 Mass Effect 2
Mass Effect 2 cerinte de sistem
Mass Effect 2 requirements
Mass Effect 2 req,cerinte minime
PC MINIMUM System Requirements
OS = Windows XP SP3 / Windows Vista SP1 / Windows 7
Processor = 1.8GHz Intel Core 2 Duo or equivalent AMD CPU
Memory = 1 GB RAM for Windows XP / 2 GB RAM for Windows Vista and Windows 7
Hard Drive = 15 GB
DVD ROM = 1x Speed
Sound Card = DirectX 9.0c compatible
Direct X = DirectX 9.0c August 2008 (included)
Input = Keyboard / Mouse
Video Card = 256 MB (with Pixel Shader 3.0 support). Supported Chipsets: NVIDIA GeForce 6800 or greater; ATI Radeon X1600 Pro or greater. Please note that NVIDIA GeForce 7300, 8100, 8200, 8300, 8400, and 9300; ATI Radeon HD3200, and HD4350 are below minimum system requirements. Updates to your video and sound card drivers may be required. Intel and S3 video cards are not officially supported in Mass Effect 2.

PC RECOMMENDED System Requirements
Windows XP SP3 / Windows Vista SP1 / Windows 7
2.6+ GHz Cure 2 Duo Intel or equivalent AMD CPU
2 GB RAM
ATI Radeon HD 2900 XT, NVIDIA GeForce 8800 GT, or better recommended
100% DirectX compatible sound card and drivers
DirectX August 2008
NOTES: For the best results, make sure you have the latest drivers for your video and audio cards. Laptop or mobile versions of the above supported video cards have not had extensive testing and may have driver or other performance issues. As such, they are not officially supported in Mass Effect 2. Intel and S3 video cards are not officially supported in Mass Effect 2.



Splinter Cell: Conviction gallery

0

Splinter Cell: Conviction este viitorul joc al brandului Splinter Cell;data de lansare este 25-Feb-2010.Pana la lansare,ne multumim cu niste screenshot-uri



Bad Company 2-beta intarziat

0


Blogul oficial al celor de la Battlefield a fost updatat cu stirea urmatoare:

"Din cauza succesului enorm inregistrat de versiunea Beta pentru consola PS3,am decis sa prelungim perioada beta testului pentru aceasta versiune,astfel incat ea sa poata fi incercata de cat mai multi oameni.Din pacate am fost nevoiti astfel sa intarziem lansarea versiunii Beta pentru varianta pe PC pana la inceputul anului viitor."

Mai multe detalii pot fi gasite aici.



Age of Conan: Rise of the Godslayer gallery

0

Avem mai jos niste imagini din expansionul Age of Conan: Rise of the Godslayer al celor de la FunCom.








Assassin's Creed II Gallery

0